Viljandi mees tõrjuti hõbedale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa edukaim lauatennisist Rivo Saaremäe jäi Haapsalus peetud kaheksandate Albert Kanepi mälestusvõistluste finaalis 0:3 alla Aleksandr Lušinile.
Viljandimaa edukaim lauatennisist Rivo Saaremäe jäi Haapsalus peetud kaheksandate Albert Kanepi mälestusvõistluste finaalis 0:3 alla Aleksandr Lušinile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi lauatennise esireket Rivo Saaremäe sai eelmisel nädalavahetusel Haapsalus peetud rahvusvahelisel turniiril hõbemedali, kui jäi finaalis alla talle juba jungaeast tuttavale konkurendile Aleksandr Lušinile.

Haapsalus asetleidnud Albert Kanepi mälestusvõistlused olid tänavu esinduslikumad kui kunagi varem: kolmele päevale jagatud turniiril tegi kaasa seitsme riigi mängijaid. Rahvusvahelises seltskonnas panid end proovile ka Sakala klubi liikmed ja Viljandi spordikooli õpilased.

Meie sportlastest säravaima tulemuse teinud Rivo Saaremäe pidas meesüksikmängus kuus kohtumist. Eelringis alistas ta 3:0 tartlase Toivo Kuuse ja Maardu klubi liikme Anatoli Lansi ning 3:1 Adrian Evensen Wetzeli Norrast. Veerandfinaalis oli ta kolmesetises matšis üle norralasest Frederik Meringdalist ja poolfinaalis võitis sama tulemusega lätlast Janis Svikist. Finaalis pidi Saaremäe paraku tunnistama endise Haapsalu lauatenniseklubi liikme Aleksandr Lušini 3:0 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles