Lastega Viljandisse lõbutsema. Kas praegu pakutavast piisab?

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval oli Viljandisse Sakala keskusesse tsirkuseetendust vaatama tulnud perekond Hallistest. Isa Tõnis Hiob tõdes, et lastega on neil lähimasse linna asja harva. Kui tuleb tahtmine perega mõnusalt vaba aega sisustada, sõidavad nad tavaliselt Tartusse või Pärnusse.
Neljapäeval oli Viljandisse Sakala keskusesse tsirkuseetendust vaatama tulnud perekond Hallistest. Isa Tõnis Hiob tõdes, et lastega on neil lähimasse linna asja harva. Kui tuleb tahtmine perega mõnusalt vaba aega sisustada, sõidavad nad tavaliselt Tartusse või Pärnusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Oletame, et Viljandisse tuleb täna nelja-aastase põnniga pere, kes tahaks koos midagi ette võtta. Ja nii, et ükski pereliige igavuse kätte ei sureks. Mida nad siis teha võiksid?

Esimese käigu sellele küsimusele vastuse leidmiseks tegin Viljandi turismiinfokeskusesse, kus istus laua taga konsultant Erge Hanschmidt.

Ta vastas mulle väga viisakalt ja meeldivalt, et kõigepealt tuleb välja selgitada perekonna huvid, ning hoiatas samas, et praegu pole turismis just tipphooaeg. Arusaadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles