Tänavate hooldaja alustas varahommikul

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused hoovil on sahkadega traktorid seisnud lume ootel juba paar kuud. Täna sõidavad need esimest korda tänavaid puhastama.
Aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused hoovil on sahkadega traktorid seisnud lume ootel juba paar kuud. Täna sõidavad need esimest korda tänavaid puhastama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnatänavaid hooldavad töömehed on hommikuse aja peamiselt libedust tõrjunud, kuid pisut enne kella üheksat alanud lumesadu sunnib ka sahad teedele.

Eesti Keskkonnateenuste lääne regiooni juhi Jaan Viljase sõnul algas selle sügise seni kõige töisem tööpäev selle firma töötajatele kella viie ajal, kui miinuskraadide juures algas vihmasadu. See muutis teed korraga väga libedaks ning töömehed tegelesid kogu hommiku libeduse tõrjumisega.

Kella 9.40 ajal ütles Viljas, et sahad on seni tänavatel töötanud minimaalselt, kuid just siis algas suurem lumesadu. «Tundub, et varsti peab ka sahad vastu maad panema ja need tänavatele saatma,» lausus Viljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles