Premium-liigasse pääseja selgub Ahtme kunstmurul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peeti Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul Premium-liiga otsustav üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel, mis lõppes 1:1 viigiga.
Laupäeval peeti Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul Premium-liiga otsustav üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel, mis lõppes 1:1 viigiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peetakse Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul Premium-liiga otsustav üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel.

Kahe meeskonna avakohtumine Viljandis lõppes väravateta viigiga. Seekord läheb 0:0 viigi korral mäng lisaajale, resultatiivse viigi korral on võõrsil löödud väravatega eelis Viljandil.

«Viimane mäng ja meile on vaja ainult võitu. Loodan, et meeskond on valmis realiseerima oma väravavõimalused ja kaitses nulli hoidma,» kõneles Lokomotivi abitreener Andrei Škaleta.

Viljandi meeskonna juhendaja Aivar Lillevere sõnul läheb Tulevik väljakule sooviga endast kõik anda ning mängust positiivse tulemusega välja tulla. «Eelmine mäng näitas, et ees seisab põnev lahing,» lausus Tuleviku peatreener Aivar Lillevere.

Viljandi meeskonna 16-aastane väravavaht Karl-Robert Nõmm nentis, et vastased on võrdsed ning seetõttu on tähtis keskenduda. «Sellistes mängudes võivad saada saatuslikuks just pisivead ning neid tuleb meil vältida,» kõneles Nõmm. «Kui suudame näidata sellist mängu nagu kodus, on kõik võimalik.»

Kell 13 algavat kohtumist teenindavad kuus kohtunikku. Peakohtunik on Eiko Saar, abikohtunikud Silver Kõiv ja Jaanus Mutli. Otsajoonte taga aitavad otsuseid vastu võtta Miko Pupart ja Veiko Mõtsnik ning mängu neljas kohtunik on Dmitri Vinogradov. Kohtumise inspektor on Valeri Vinogradov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles