Reinu teel ja Riia maantee ristmikul käib kaevamine

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööde ajal on tänav suletud.
Teetööde ajal on tänav suletud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänasest järgmise nädala lõpuni paigaldab osaühing Tomex Tööd Viljandis Reinu teel ja Riia maantee ristmikul sajuvee- ja kanalisatsioonitorustikku ning liiklus on nendes kohtades häiritud.

Täna algasid ehitustööd Neste tanklaga külgneval Reinu tee osal ning need kestavad Viljandi linnavalitsuse teedespetsialisti Heikki Teearu sõnul homseni. Tööde ajal on ümbersõit organiseeritud tankla ja ümbruskonna tänavate kaudu, samuti on ehitaja lubanud liikluse avada kohe, kui tööjärg seda võimaldab. Ajutise liikluskorralduse tähistamiseks on üles pandud liiklusmärgid, mida sõidukijuhtidel jälgida palutakse.

Sama kaevetöö käigus kaevatakse ööl vastu laupäeva läbi ringristmikult Männimäe poole kulgeva Riia maantee osa. Tööd tehakse kella 23—5, sest päevasel ajal ei ole võimalik transiit- ja bussiliiklust ümber suunata.

Teearu sõnul loodavad ehitajad ööga töö ära teha, et siis liiklejad teele lubada. "Vähemalt niipalju, et liinibussid tanklasse sõitmata läbi pääseksid. Kas tavaliiklus peab läbi tankla kulgema, seda veel öelda ei oska," märkis ta.

Nimetatud lõikudel on tööd planeeritud valmis saada tuleva nädala lõpuks. "Kaeveluba on antud järgmise nädala lõpuni ning siis peavad olema kõik kaevamised tehtud ja liikluseks probleemideta avatud. Ei oska öelda, kas nad asflateerimiseni jõuavad, sest see oleneb ilmastikust."

Tööde tellija on aktsiaselts Viljandi Veevärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles