Igat autot võib pidada teenindavaks sõidukiks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi liikluse tuiksoonel Tallinna ja Vaksali tänaval käivad juba paar nädalat ehitustööd ning seetõttu on sõit eri suundadest piiratud. Kuigi ametlikult tohivad seal liikuda ainult ühis- ja teenindavad sõidukid, lasevad ehitajad läbi ka teisi.
Viljandi liikluse tuiksoonel Tallinna ja Vaksali tänaval käivad juba paar nädalat ehitustööd ning seetõttu on sõit eri suundadest piiratud. Kuigi ametlikult tohivad seal liikuda ainult ühis- ja teenindavad sõidukid, lasevad ehitajad läbi ka teisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi Viljandis torutöödeks lahti kaevatud Vaksali ja Tallinna tänava lõigule on lubatud liiklema ainult ühis- ja teenindavad transpordivahendid, on peaaegu võimatu öelda, kes kasutavad piirangutega teid inimeste sõidutamiseks ja asjade vedamiseks ning kes pelgalt läbisõiduks.

Eile keskpäeval tehtud põgus vaatlus näitas, et Tallinna tänavalt sõideti Vaksali tänava kaudu Kantreküla poole ja vastupidi ning Vaksali tänavalt tulijad suundusid Kauba tänava kaudu vanalinna. Nii mõneski autos oli ainult üks inimene.

Piirkonnas töid tegeva osaühingu Suja Ehitus objektijuht Tõnu Kirs tõdes, et võimatu on öelda, kui palju autosid sõidab läbi niisama ning millised on teenindavad sõidukid. «Me ei tea, mis põhjustel läbi sõidetakse,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles