Koolipoiss lükkas senise valitseja troonilt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peeti Heimtali spordihoones maakonna sulgpalli meistrivõistlusi ning kõrgeid kohti jagus nii Heimtalisse, Suure-Jaani kui Viljandisse. Fotol (vasakult) Anneli Kundla, Tõnno Habicht, Tiina Aule, Mart Allas, Kärt Tomp ja Heimar Mirka.
Laupäeval peeti Heimtali spordihoones maakonna sulgpalli meistrivõistlusi ning kõrgeid kohti jagus nii Heimtalisse, Suure-Jaani kui Viljandisse. Fotol (vasakult) Anneli Kundla, Tõnno Habicht, Tiina Aule, Mart Allas, Kärt Tomp ja Heimar Mirka. Foto: Erakogu

Heimtali põhikooli poiss Mait Allas lükkas oma kooli spordihoones peetud maakonna sulgpalli meistrivõistlustel teisele kohale Heimar Mirka, kes on siin aastaid sel alal trooninud.

«See oli tegelikult märgiline sündmus, sest Heimar Mirka on vähemalt kümme aastat olnud võidumees,» tähendas meistrivõistluste korraldaja, seltsingu Heimtali Suled treener ja mängija Vägilen Juhanson ning märkis, et oma treeneritöös on tal eesmärgiks just Heimtalis noorte mängu arendada ja selle kaudu piirkonda elavdada.

Laupäeval asetleidnud võistlustel saavutas meeste arvestuses pärast seltsingu Heimtali Suled mängijat Mart Allast ja teiseks tulnud Heimar Mirkat Viljandi Sulelistest kolmanda koha samuti Viljandi Suleliste liige Tõnno Habicht. Naistest oli võidukas Suure-Jaani sulgpalliklubi esindaja Tiina Aule. Teise koha sai seltsingu Heimtali Suled mängija Kärt Tomp ja kolmanda koha Anneli Kundla Suure-Jaani klubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles