Lõvid said seljatatud ja ees ootavad Jäämurdjad

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi meeskond on sel liigahooajal koju toonud juba kaks võitu. Oktoobris sai ta 5:0 jagu Tartu Rockist ja möödunud kolmapäeval 3:0 Tartu Lõvidest. Järgmine mäng ootab ees 19. novembril Tartu Jäämurdjatega. Foto on tehtud üle-eelmisel hooajal.
Viljandi hokiklubi meeskond on sel liigahooajal koju toonud juba kaks võitu. Oktoobris sai ta 5:0 jagu Tartu Rockist ja möödunud kolmapäeval 3:0 Tartu Lõvidest. Järgmine mäng ootab ees 19. novembril Tartu Jäämurdjatega. Foto on tehtud üle-eelmisel hooajal. Foto: Marko Saarm

Viljandi jäähokiklubi meeskond alistas kolmapäeval Tartu Lõunakeskuse väljakul harrastajate Lõuna-Eesti liigas 3:0 kohaliku võistkonna Lõvid.

Seekordsed väravakütid olid Andri Reiman kahe ja Ardi Lillemägi ühe tabamusega.

HK Viljandi liikme Reikko Jentsi sõnul viimane võit üllatusena ei tulnud. Küll aga ootas neid üllatus enne mängu. «Lõvid on Tartu hokiklubi Kajakas nooremad poisid. Sõitsime kohtumisele ilmselt teadmisega, et võidame. Kohale jõudes aga nägime, et neil on võistkonnas palju uusi nägusid,» rääkis ta. «Olime eeldanud, et meie vastased on väikesed poisid, sest Lõvide meeskonnas on üles antud isegi 12- ja 14-aastased. Aga selliseid poisse oli seal umbes neli, ülejäänud olid meiesugused. Nii ei osanudki me enam midagi arvata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles