Eesti ja Soome mehed lähevad käsipidi kokku

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme laotatakse Viljandi spordihoone saali maha maadlusmatid, mis jäävad sinna laupäeva õhtuni. Kahepäevane vabamaadluse maraton algab homme kell 19 Eesti ja Soome maavõistlusega.
Homme laotatakse Viljandi spordihoone saali maha maadlusmatid, mis jäävad sinna laupäeva õhtuni. Kahepäevane vabamaadluse maraton algab homme kell 19 Eesti ja Soome maavõistlusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme õhtul kohtuvad Viljandi spordihoones maavõistlusel Eesti ja Soome paremad vabamaadlejad ning laupäeval jagatakse sealsamas välja Baltimaade karikad.

Peale maavõistluse ja Balti karikavõistluste võitjate selguvad Viljandis ka tublimad noored. Noored rassivad laupäeval Viljandi auhinnaturniiril.

Homme kell 19 algavast Eesti ja Soome maavõistlusest on oodata võrdsete vastaste tasavägist mõõduvõttu. Viimati olid kahe riigi koondised vastamisi mullu Soomes Järvenpääl, kui võõrustajad teenisid 4:3 võidu. Ülemöödunud aastal oli 4:3 parem Eesti koondis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles