Vanalinna esindushoone ja välikäimlaga majake on müügis ühe hinnaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
60 000 eurot või pisut vähem maksab korter ühes Männimäe viiekorruselises elamus (1), Väiksel tänaval hiljuti renoveeritud majas (2) ning Leola tänava väikse maja teisel korrusel (3). Kahest kolmetoalisest korterist koosnev majaosa Leola ja Kiriku tänava nurgal paiknevas hoones (4) on samuti samas hinnaklassis. Maja Jakobsoni tänaval (5) ja Kõrgemäe tänaval (6) maksavad enam-vähem sama palju. Ainult et Jakobsoni tänaval olev maja on äsja renoveeritud, kuid Kõrgemäel olev maja kulunud ja välikäimlaga.
60 000 eurot või pisut vähem maksab korter ühes Männimäe viiekorruselises elamus (1), Väiksel tänaval hiljuti renoveeritud majas (2) ning Leola tänava väikse maja teisel korrusel (3). Kahest kolmetoalisest korterist koosnev majaosa Leola ja Kiriku tänava nurgal paiknevas hoones (4) on samuti samas hinnaklassis. Maja Jakobsoni tänaval (5) ja Kõrgemäe tänaval (6) maksavad enam-vähem sama palju. Ainult et Jakobsoni tänaval olev maja on äsja renoveeritud, kuid Kõrgemäel olev maja kulunud ja välikäimlaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vanalinnas müüdava 1300 ruutmeetri suuruse uhke hoone eest küsib kohtutäitur järgmisel oksjonil sama hinda, millega pakutakse ka heas korras korterit või välikäimlaga väikest maja.

Poolteist aastat tagasi 650 000 euroga esimest korda enampakkumisele pandud Laidoneri plats 8 hoonele pole 12 oksjoniga omanikku leitud ja nüüd on see netioksjonil juba 60 000 euroga.

Vanalinna keskmes asuva endise kultuurikooli hoone ostmisega kaasneks omanikule ohte, mille tõttu ongi seni kõik enampakkumised lõppenud nurjumisega. 612-ruutmeetrisel kinnistul asuv neljakorruseline hoone on väga kehvas seisus nii seest kui väljast, seda müüakse sundkorras võla katteks, kuid ostja peab arvestama, et ta saab koos varaga kaasa võla, mille suurus on võlausaldaja teatel 115 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles