Haigla raamatukogu ootab nii võtjaid kui andjad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avati Viljandi haigla peahoone fuajees raamatukogu, kuhu on lugemismaterjali annetanud eraisikud, Eesti hoiuraamatukogu ja Viljandi linnaraamatukogu. Haigla juhatuse esimees Priit Tampere ütles, et see on pigem raamatute hoiukoht.
Eile avati Viljandi haigla peahoone fuajees raamatukogu, kuhu on lugemismaterjali annetanud eraisikud, Eesti hoiuraamatukogu ja Viljandi linnaraamatukogu. Haigla juhatuse esimees Priit Tampere ütles, et see on pigem raamatute hoiukoht. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui septembri lõpul andis Viljandi haigla teada, et ootab annetajatelt raamatuid, siis eile oli iseteeninduslik raamatukogu valmis ja ootas lugejaid lookas riiulitega.

Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere ei tihanud peahoone fuajees olevaid riiuleid ja neile kogunenud lektüüri pidada raamatukoguks, vaid pakkus, et see on raamatute hoiukoht.

«Siia on võimalik raamatuid tuua, neid siin vaadata ja siit kaasa võtta. Sooviksin, et raamatutel ja inimestel, kes siit raamatuid võtavad, oleks hea,» rääkis ta ning tänas Viljandi raamatukogu ja teisi annetajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles