Tulevik üritab Lokomotivi relssidelt maha lükata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku selle hooaja viimane mäng kodupubliku ees on pühapäeval, kui ta peab Premium-liigasse ülemineku seeria esimese kohtumise Jõhvi Lokomotiviga. Pilt on tehtud 2. novembril Viljandis, kui ta oli vastamisi FC Flora II meeskonnaga.
Viljandi Tuleviku selle hooaja viimane mäng kodupubliku ees on pühapäeval, kui ta peab Premium-liigasse ülemineku seeria esimese kohtumise Jõhvi Lokomotiviga. Pilt on tehtud 2. novembril Viljandis, kui ta oli vastamisi FC Flora II meeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president ja mängija Raiko Mutle ütles teisipäeval, et oma vaatevälja kerkinud Premium-liiga kohast meeskond praegu veel ei mõtle, vaid keskendub kahele üleminekukohtumisele.

Viljandlaste vastane on seal mullune esiliiga parim, tänavune Premium-liiga üheksas meeskond Jõhvi Lokomotiv. Nemad ise lõpetasid oma teise hooaja esiliigas viiendana ning et neid edestanud neljast võistkonnast kolm olid Premium-liigas osalevate klubide duubelkoosseisud, teenisidki nad õiguse jätkata võitlust koduse klubijalgpalli kõrgeimasse seltskonda pääsu nimel. Otse sai sinna Pärnu Linnameeskond, kes Flora II ja Levadia II järel ning Nõmme Kalju II ees lõpetas liigahooaja kolmanda kohaga.

Üleminekumängudel selgub võitja kahe mängu kokkuvõttes. Esimest korda on Tulevik ja Lokomotiv vastamisi eeloleval pühapäeval kell 13 Viljandi staadionil. Korduskohtumine saab teoks kuus päeva hiljem Jõhvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles