Poiste treener naasis suurte meeste mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel Viljandi spordikooli noormeeste võrkpallitreeneriks tulnud Urmas Tali võttis vastu Schenkeri liigas mängiva Rakvere klubi pakkumise ja on eelmisest nädalast selle peatreener.
Sügisel Viljandi spordikooli noormeeste võrkpallitreeneriks tulnud Urmas Tali võttis vastu Schenkeri liigas mängiva Rakvere klubi pakkumise ja on eelmisest nädalast selle peatreener. Foto: Toomas Huik / Postimees

Sügisel Viljandi spordikoolis poiste võrkpallitreenerina tööle asunud Urmas Talist sai eelmisel nädalal Rakvere võrkpalliklubi meeskonna juhendaja, ent oma sõnul ei lahku ta Viljandist üle jala tormates.

Varem Tartu ja Pärnu meistriliiga meeskondi juhendanud võrulane Urmas Tali jätkab Viljandi spordikoolis tööd seni, kuni siinsetele poistele on uus juhendaja leitud. «Annan ikka asjad viisakalt üle,» lausus ta.

Ehkki Tali seda otse välja ei öelnud, võis tema jutust mõista, et neid, keda üle anda, pole just väga palju. «Siin on noormeeste võrkpalli arendamisel tarvis palju tööd teha,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles