Säravate silmadega juhendaja aitab lapsed suuskadele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede pärastlõunal alustas Jaan Kallak oma noorimate õpilaste tundi palliharjutusega, mille juurest mõistagi ei puudunud jooksuelement.
Reede pärastlõunal alustas Jaan Kallak oma noorimate õpilaste tundi palliharjutusega, mille juurest mõistagi ei puudunud jooksuelement. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mitu talve Eesti laskesuusatajate sõiduvarustuse eest hoolt kandnud Jaan Kallak tegi elus väikese pöörde. Ta hülgas maailma tippu ihalejad ning asus hoolitsema hoopis kodukandi noorte suusatajate eest.

«Kui sportlased oodatud tulemusi ei tee, kipub ka abistaval meeskonnal motivatsioon kaduma,» selgitas Jaan Kallak muudatuse põhjust.

Ta on üks mitmest tänavu Viljandi spordikoolis treeneriametisse asunud inimesest. Oma sõnul pole ta seni valikut kahetsenud. Endise suusasportlase ja professionaalse hooldemehe silmis on sära ning oma õpilastest kõneleb ta suure hoolitsuse ja entusiasmiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles