Võõrustajate võidulootus tuhmus lõpusekunditel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC (sinistes särkides) ja HC Kehra
Viljandi HC (sinistes särkides) ja HC Kehra Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi käsipallimeeskonna tuline Eesti meistriliiga lahing kolmapäeval Viljandi spordihoones päädis külaliste üheväravalise võiduga.

16:16 viiki jäänud avapoolaja järel jätkus võrdset heitlust ka kogu teiseks pooltunniks. Tulemus 29:30 ilmus tabloole neli sekundit enne lõpusireeni, kui kehralaste arvulise ülekaalu realiseeris väravaks terve kohtumise kõige resultatiivsem olnud Marko Slatinovski. Võitnud meeskonna suurim väravakütt korjas üleeile oma kontole 13 tabamust.

Viljandi poolelt oli seitsme väravaga resultatiivseim Karl Roosna. Viis väravat viskasid Kristjan Koovit, Kristo Järve ja Ott Varik. Tunnustust väärivad ka mõlemad väravavahid: Kehra vormis väga hea mängu teinud Viljandist sirgunud Mikola Naum ja kodupublikule suurepäraseid tõrjeid demonstreerinud Rasmus Ots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles