Võõrustjate võidu võimalus hääbus neli sekundit enne lõpuvilet

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Viljandi spordihoones käsipalli meistriliiga kohtumises tulise lahingu pidanud Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paper vastasseis päädis külaliste üheväravalise võiduga.

16:16 viiki jäänud avapoolaja järel jätkus võrdset heitlust ka kogu kohtumise teiseks pooltunniks. 29:30 mänguprotokolli kantud tulemus ilmus spordihoone tabloole alles neli sekundit enne lõpusireeni, kui kehralaste arvulise ülekaalu realiseeris väravaks kogu kohtumise resultatiivsem Marko Slatinovski. HC Kehra meeskonna suurim väravakütt Slatinovski korjas kolmapäeval enda nimele 13 tabamust.

Viljandi poolelt oli seitsme väravaga resultatiivsem Karl Roosna, viis korda tegi võõrustajatest skoori Kristjan Koovit, Kristo Järve ja Ott Varik. Suurepäraste tõrjete eest väärivad tunnustust mõlema meeskonna väravahid. Kehra vormis hea mängu teinud Viljandist sirgunud Mikola Naum ja samuti kodupublikule suurepäraseid tõrjeid demonstreerinud viljandlaste puurilukk Rasmus Ots.

Viljandi HC meeskonna peatreener Marko Koksi sõnul tegi kogu meeskond väga hea mängu, mis siis et tulemus neile meistriliiga turniiritabelisse seekord punktilisa ei andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles