Mustlas laternaposti maha sõitnud autojuht on teada

Marko Suurmägi
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei on selgeks teinud, et laupäeva õhtul Mustla keskväljakul laternaposti pikali sõitnud autojuht oli 19aastane juhiloata noormees.

Politsei alustas Mustlas juhtunud liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb varalise kahjuga liiklusõnnetuse põhjustamist, sõiduki juhtimist juhtimisõiguseta isiku poolt, liiklusõnnetusest mitteteatamist ja sündmuskohalt põgenemist. Et menetlus veel kestab, siis karistust määratud ei ole.

Tarvastu vallavalitsus kavatseb noormehelt välja nõuda laternaposti taastamise hinna ning kui sellele lisandub politseist oodatav rahaline trahv ja katkise auto taastamisele kuluv summa, võib posti rammimine osutuda väga kulukaks.

Opel Omegaga sõitnud noormehe tegu jäi turvakaamera lindile ning sealt on näha, kuidas laupäeva õhtul kella 19.50 ajal sõidab Tartu poolt Mustla keskväljakule auto. Sõidku ületab kõnnitee ning tabab laternaposti, mis auto alla pikali kukub. Juht avab korraks ukse, kuid suleb selle kohe ning vabastab autot tagurdades selle posti küljest. Seepeale keerab juht auto ümber ning lahkub sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles