Hüpassaares jätkub remont

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris 2011 alanud töödest oli kõige mahukam maaküttesüsteemi ehitus, mis tõi majja radiaatorid. Remondi käigus paigaldati ka veetorud, kuid tegemata jäi veel kanalisatsioon.
Septembris 2011 alanud töödest oli kõige mahukam maaküttesüsteemi ehitus, mis tõi majja radiaatorid. Remondi käigus paigaldati ka veetorud, kuid tegemata jäi veel kanalisatsioon. Foto: Peeter Kümmel

Tänavu peaks lõpuks lahenduse saama Hüpassaares helilooja Mart Saare majamuuseumis paar viimast aastat kestnud kummaline olukord, kus vesi majja tuleb, kuid ära sealt ei pääse ning seega pole ka tualeti kasutamise võimalust.

Kultuuriminister Urve Tiidus allkirjastas möödunud nädala lõpul käskkirja 15 387 euro eraldamiseks Viljandi muuseumile, et muuseumi Hüpassaares asuv filiaal Mart Saare majamuuseum saaks elementaarsed sanitaartingimused.

Selle summa eest rajatakse Mart Saare majamuuseumisse tualett ja dušinurk ning paigaldatakse kogumispaak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles