Gümnaasiumi filmiklubi kutsub keskkonnanädalale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi gümnaasiumi filmiklubi Pult korraldab esmaspäevast reedeni pärimusmuusika aidas keskkonnanädala «Rohkem kui keskkond», mille kolmel õhtul näidatakse filme ja kahel on kavas töötuba.

Igal õhtul on algus kell 18 ning osavõtutasu pole.

Filmiõhtud saavad teoks aida hubases kaminasaalis, kus näeb filme meest, veest ja tootmisest. Külalised on Veolia Keskkonnateenuste Lääne regiooni juhataja Jaan Viljas ja mesinik Madis Mutso. Töötubades meisterdatakse vilepille ja musitseeritakse pärimusmuusik Annika Mändmaa juhendamisel ning tehakse disainer Miina Leesmendi abiga vanadest riietest uusi.

Viljandi gümnaasiumi dokumentaalfilmiklubi Pult on tegutsenud kaks aastat, sel aastal veavad klubi tegevust Annemai Mutso XI ja Kerly Ritval XII klassist.

Korraldajad usuvad, et filminädal toob kokku inimesed, kellele meeldib arutleda maailma ja selle sees toimuva üle. «Ootame kõiki huvilisi vaatama ja kaasa rääkima,» kutsusid klubi eestvedajad inimesi osalema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles