Tulevik tagas endale koha meistriliigasse ülemineku mängudel

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ilves (kollases) teenis Tuleviku meeskonnale 11 meetri karistuslöögi, mille Kaarel Henn realiseeris.
Indrek Ilves (kollases) teenis Tuleviku meeskonnale 11 meetri karistuslöögi, mille Kaarel Henn realiseeris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond viigistas pühapäeval Eesti meistrivõistluste esiliiga eelviimases voorus kodumurul Tallinna Flora duubliga ning et tema põhikonkurent Rakvere Tarvas oma kohtumise samal ajal kaotas, pani ta endale kinni koha meistriliigasse ülemineku mängudel.

Enne kohtumise algust oli teada, et võit Flora duubli üle tagab Tulevikule teiste mängude tulemustest sõltumata koha üleminekumängudel, viik suurendab hüppeliselt tema võimalusi edestada lõpptabelis Rakveret ja muudab ta Kiviõlile püüdmatuks ning kaotuse korral säilib tõenäosus, et peaaegu kogu hooaja esiliiga tabelis iseseisvate klubide arvestuses kahe parema hulka kuulunud Tulevik viimases voorus selle positsiooni kaotab.

Flora järelkasvule natuke mänguklassi ja päris palju pingi pikkuses alla jääv Tulevik alustas kohtumist väga ründavalt, mängides selgelt võidule. Õige tipuründaja puudumise tõttu jäi aga mitu ilusat rünnakut justkui sonetiks, mille viimase värsirea viimane sõna ei lähe riimi. Avapoolajal oli Tulevik punktile kõige lähemal siis, kui Raiko Mutle kauglöök väravaposti lendas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles