Sakala keskuses kaubeldi vanakraamiga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui esmalt jäi Sakala keskuses vanakraami turule sisse astudes silma rohkelt rõivakaupa, siis pärast põgusat ringkäiku, võis tõdeda, et seal on tõesti igasugust kraami.

Nii olid lettidel reas näiteks grillkomplek, serviise, ehteid, vinüülplaadikogumik, rikki läinud arvuti, mis passis varuosadeks, kõlarid, seitse pöialpoissi, mis tegelikult olid nõukogudeaegsed lõhnaõlipudelid, rinnamärkide kollektsioon, kalkulaatorid ja palju muud kraami, mis kapist ning riiulilt müüki oli toodud.

Müüja Ene kukk rääkis, et vanakraamiturul on ta ikka kogu aeg käinud. «Neid asju on kappi lihtsalt nii palju kogunenud, mida enam endal vaja pole,» lausus ta. Tema letilt võis leida küünlaaluseid, 40 sendi eest mõnekümne aasta taguseid jalaga pitse ning nende ees veel kolmest toosist koosnev komplekt: soola- pipra- ja sinepitops.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles