Aita valida Eesti kauneimat kodu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IF KINDLUSTUS

Esimest korda selgitab ajakirja Kodu & Aed korraldatav konkurss «Kodu kauniks» ka publiku lemmiku, kes valitakse finaali pääsenute hulgast. Kõige rohkem hääli saanud kodu saab publiku lemmiku tiitli ning sellega kaasneva 1500-eurose preemia If Kindlustuselt.

Tänavu juba 14. aastat peetavale konkursile «Kodu kauniks» laekunud paljude kaunite ning armsate kodude ja aedade hulgast valis žürii välja 14 kodu- ja 10 aiafinalisti. Nende hulgast selguvad parimad, kes pälvivad tänavu Eesti aasta kodu ja aasta aia preemia.

Välja antakse ka arvukalt hinnalisi eripreemiaid ning võistluse tänavune auhinnafond on 20 000 eurot.

If Kindlustuse varakindlustuse tootejuhi Marit Raagi sõnul on väga armas näha, et hinge ja armastusega loodud kodu soovitakse ka teistele inspiratsiooniks näidata.

Finalistide pilte kodudest näeb If Kindlustuse Facebooki lehel ning oma lemmiku poolt saab hääle anda 16. novembrini. Hääletamise info leiab aadressilt www.if.ee/kodukauniks.

Publiku lemmiku tiitli pälvinud kodu selgub konkursi auhinnagalal 25. novembril Tallinnas Õpetajate majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles