Läheneb stipendiumide taotlemise tähtaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsus ootab spordi- ja loomestipendiumide taotlusi, mida saab haridus- ja kultuuriametile esitada 1. novembrini.

Spordistipendium määratakse Viljandit või Viljandi spordiklubi esindavatele Viljandis elavatele ja tegutsevatele isikutele, et väärtustada ja toetada nende tegevust spordi arendamisel ja populariseerimisel nii kodulinnas kui kogu maailmas. Et spordistipendiumi taotletakse äärmiselt aktiivselt, siis on komisjon leppinud kokku, et ühte sportlast ei toetata aasta jooksul rohkem kui kaks korda. Samuti ei rahastata varustuse soetamist ja võistkondade üksikliikmeid.

Loomestipendium määratakse kujutava kunsti, rakenduskunsti, lavakujunduse, audiovisuaalse kunsti, lavakunsti, kirjanduse, muusika või arhitektuuri alal Viljandis elavatele või tegutsevatele autoritele ja esitajatele, väärtustamaks ja toetamaks nende tegevust Viljandi kultuurielus.

Stipendiumite taotlemiseks tuleb esitada põhjendatud taotlus koos isiku tegevuse kirjelduse- ja saavutuste loeteluga, stipendiumi kasutamise eesmärk ja oodatav tulemus ning vähemalt üks soovituskiri. Loomestipendiumi taotlemisel tuleb lisaks esitada koopia käsikirjast, kavast, maketist vms teosest, mille teostamiseks stipendiumi taotletakse.

Statuudid ja taotlemise ankeedid leiab Viljandi linna veebilehelt. Taotlusankeetide täitmisel palume olla hoolikad, sest puudulikult vormistatud taotlusi ei arutata. Stipendiumite puhul ei arutata taotlusi, mille esitaja on varem stipendiumi saanud, kuid jätnud esitamata selle kasutamise aruande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles