«Eestimaa uhkus» kutsub kangelastest teada andma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Detsembrikuus jõuab TV3 ning EMT ja Elioni koostöös vaatajateni kümnes heategevusgala «Eestimaa uhkus». Taas on võimalik teada anda tublidest inimestest, keda kogu Eesti ees tänada.

TV3 ootab vihjeid heategijate kohta, keda aasta lõpul terve Eesti ees tänada ja tunnustada. Teada anda võib kõigist, kel on suur süda ja abivalmis meel ning kes on kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks. Need võivad olla väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, teisi innustavad külasädemed – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

Auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii vaatab saabunud info novembrikuu keskel üle ning teeb esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku. Kangelaste lood jõuavad eetrisse «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga, mida juhivad Annely Adermann ja Märt Treier ning kus kangelasi austavad oma kohalolekuga avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles