Viljandi mehed andsid oma tubli panuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondisedebüüdi teinud 17-aastane Karl Roosna (vasakul) sai kirja neli tabamust ja pälvis pärast mängu treenerilt tunnustuse.
Koondisedebüüdi teinud 17-aastane Karl Roosna (vasakul) sai kirja neli tabamust ja pälvis pärast mängu treenerilt tunnustuse. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kolmapäeval Tallinnas 2018. aasta Euroopa käsipalli meistrivõistluste valiksarja 28:26 võiduga Gruusia üle alustanud Eesti koondise eest käis väljakul ka kolm Viljandi meest ning kõik nad andsid meeskonna edusse oma suure panuse.

Eesti koondise resultatiivseimad mängijad olid Rumeenia klubi liige Mikk Pinnonen ja Viljandi HC tagamees Kristo Järve viie väravaga. Koondisedebüüdi teinud 17-aastane viljandlane Karl Roosna sai kirja neli tabamust. Kohtumise teisel poolel väljakule pääsenud viljandlane Kristo Voika, kes mängib Soome meistriliigas, jõudis kaitsetegevuse kõrval väravani ühe korra.

Eesti koondise peatreeneri, Põlva mehe Rein Suvi sõnul tuli võit hea kaitse ja meeskondliku tegevuse pealt. «Kui rääkida puudujääkidest, siis soovida jättis kaitse ja väravavahi koostöö. Samuti peame korduskohtumises oma väravavõimalusi paremini realiseerima.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles