Eesti esinelik valab Horvaatias higi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu Horvaatias vee peal treeniv Kaur Kuslap lubas koos kaaslastega 22. novembril Viljandis peetavatel sisesõudmisvõistlustel kaasa teha nagu eelmiselgi aastal.
Praegu Horvaatias vee peal treeniv Kaur Kuslap lubas koos kaaslastega 22. novembril Viljandis peetavatel sisesõudmisvõistlustel kaasa teha nagu eelmiselgi aastal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti neljapaadi sõudjad mõõdavad selle nädala algusest treeningukilomeetreid Horvaatias neile tuttavas Skradinis. Teel sinna põikasid nad läbi Šveitsist, kus võtsid osa «Armada Cupist».

Matti Killingu juhendatav meeskond jätkab Lõuna- ja Lääne-Eestist vaadates senisel regionaalpoliitiliselt korrektsel kursil: kaks meest sellest on Viljandi- ja kaks Pärnumaalt. Viljandi sõudeklubi liikme Kaur Kuslapi sõnul teevad nad tööd teadmises, et saavad suvel samas koosseisus jätkata.

«Me ei mõtle praegu sellele ja ega see meist sõltu ka. Teeme tööd eesmärgiga olla maailma kiireim neljapaat,» rääkis Kuslap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles