Volikogu kavatseb täna alustada veekeskuse rajamist

Marko Suurmägi
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et kinnisvara arendamisega tegelev GMP Grupp ja järve ääres asuva kunagise Vikerkaare restorani kinnistu (fotol kollane ala) omanik hinnas kokkuleppele ei jõudnud, alustab linnavalitsus vähemalt aasta aega kestvat protsessi, et luua veekeskuse ja hotelli ehitamiseks võimalus selle kõrval asuvale tühjale platsile (roosa ala), mida on treeningpaigana kasutanud vasaraheitjad.
Et kinnisvara arendamisega tegelev GMP Grupp ja järve ääres asuva kunagise Vikerkaare restorani kinnistu (fotol kollane ala) omanik hinnas kokkuleppele ei jõudnud, alustab linnavalitsus vähemalt aasta aega kestvat protsessi, et luua veekeskuse ja hotelli ehitamiseks võimalus selle kõrval asuvale tühjale platsile (roosa ala), mida on treeningpaigana kasutanud vasaraheitjad. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Viljandi linnavolikogu liikmete ette pannakse neljapäeval kella 17 ajal plaan, mille heakskiitmine avaks tee randa veekeskuse rajamisele.

Ametlikult seisab volikogul ees detailplaneeringu algatamine kokku 5,5 hektari suurusele maa-alale, kuhu jäävad krundid Supeluse, Aasa, Roo ja Järve tänavalt ning Viljandi järve territooriumil olevad alad.

Detailplaneeringu ala paikneb nii muinsuskaitsealal kui muinsuskaitseala kaitsevööndis. Lisaks jäävad sinna Natura 2000 võrgustiku ala, Viljandi maastikukaitseala ning linna rohekoridor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles