Viljandi mehed andsid oma tubli panuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2018. aasta Euroopa käsipallimeistrivõistluste valiksarja kolmapäeval Tallinnas 28:26 võiduga Gruusia üle alustanud Eesti koondise eest käis väljakul kolm Viljandi meest. Kõik nad andsid meeskonna edusse oma suure panuse ja viskasid väravaid.

Eesti koondise resultatiivseimad olid Rumeenia klubis mängiv Mikk Pinnonen ja Viljandi HC tagamees Kristo Järve viie väravaga. Oma koondisedebüüdi teinud 17-aastane viljandlane Karl Roosna viskas grusiinidele neli tabamust. Kohtumise teisel poolel väljakule pääsenud viljandlane Kristo Voika, kes mängib Soome meistriliigas, jõudis kaitsetegevuse kõrval väravani korra.

Eesti koondise peatreeneri Rein Suvi sõnul tuli võit hea kaitse ja meeskondliku tegevuse pealt. «Puudujääkidest rääkides jättis soovida kaitse ja väravavahi koostöö, samuti peame korduskohtumises oma väravavõimalusi paremini realiseerima,» leidis peatreenerina esimest rahvuskoondise mängu juhendanud Põlva mees Rein Suvi.

Reedel lendasid eestlased Tbilisisse, kus pühapäeval peavad Eesti ja Gruusia oma teise valiksarja vastasseisu.

Lisaks Gruusiale on Eesti meeskonnaga samas valiksarja grupis veel Luksemburg, eelturniiril pääseb grupist edasi play-off`i ainult võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles