Tulistamist näinud õpilase vanem: ta arvas algul, et need on paukpadrunid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, mis Paalalinna kooli klassiruumi number 204 akende taga esmaspäeva pärastlõunal aset leidis, nägi vahetult pealt neli õpilast, kuid juhtunu vapustas tervet Eestit.
Seda, mis Paalalinna kooli klassiruumi number 204 akende taga esmaspäeva pärastlõunal aset leidis, nägi vahetult pealt neli õpilast, kuid juhtunu vapustas tervet Eestit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala palus ühe esmaspäevase koolitulistamise ajal samas klassiruumis olnud õpilase vanemal edasi anda, mis tema lapse sõnul tol saatuslikul päeval Paalalinna kooli 204. klassiruumis juhtus.

Pere privaatsuse huvides ei ole märgitud, kas see pealtnägija on noormees või neiu, ega ka seda, kas rääkija on ema või isa. Kasutasime vestluses tunnistaja nime ning sõnade «poeg» ja «tütar» asemel sõna «laps».

Sakala andmetel viibis sel hetkel, kui üheksanda klassi õpilane Vahur esmaspäeval veidi enne kella 14 saksa keele õpetaja Ene Sarapi pihta isa revolvrist tule avas, nendega samas ruumis neli õpilast: kaks tüdrukut ja kaks poissi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles