Politsei on saanud mitu ohuteadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korrakaitsjad tunnistasid, et politsei on viimastel päevadel saanud mitu ohuteadet. Näiteks käisid nad väikeses Saarepeedi koolis, sest üleeile ähvardas üks selle 63 õppurist, et tuleb relvaga kooli.

Politseimajori Priit Pärkna sõnul on politsei saanud viimastel päevadel mitu teadet ohumärkidest sotsiaalmeedias või koolides. «Nagu pommiähvardus põhjustab ka koolitulistamine vahetult pärast toimunut mõtlematusest või pahatahtlikkusest sündinud juhtumeid. Näiteks hakatakse ähvardusi omavahel justkui naljategemiseks kordama või neid alusetult kellelegi omistama,» rääkis ta ning lisas, et seetõttu ei ava politsei viimaste päevade juhtumeid detailsemalt.

Viljandi vallas maakonnakeskusest kümne kilomeetri kaugusel asuva Saarepeedi kooli direktor Aivo Maalmeister kinnitas, et tõepoolest ähvardas üks õpilane kaaslasi ning kool teatas juhtumist politseile. «Õpilase kohta me infot ei jaga tema ja perekonna privaatsuse tagamiseks,» lisas ta. «Lõplik uurimistulemus ei ole veel teada. Ennatlikke järeldusi me ei tee.»

Copy
Tagasi üles