Hõreda koosseisuga Tulevik teenis Vändras väärtusliku viigipunkti

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevikul seisab esiliigas ees veel kaks mängu. Neist esimene on sel pühapäeval kell 13 FC Flora duubliga. Pilt on tehtud 19. oktoobril koduväljakul peetud kohtumisel Nõmme Kalju duubliga.
Viljandi Tulevikul seisab esiliigas ees veel kaks mängu. Neist esimene on sel pühapäeval kell 13 FC Flora duubliga. Pilt on tehtud 19. oktoobril koduväljakul peetud kohtumisel Nõmme Kalju duubliga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeva pärastlõunal Vändra Vaprusega Eesti jalgpalli meistrivõistluste võõrsil peetud esiliigakohtumises 2:2 viigi teinud Viljandi Tuleviku meeskond tuli kaks korda kaotusseisust välja. Mängu teisel üleminutil löödud viigivärav kindlustas liigasse püsimajäämise ja lisas edu võitluses meistriliigasse ülemineku mängudele viiva koha nimel.

Tuleviku niigi hõre koosseis oli enne kõnealust vastasseisu veelgi enam kokku kuivanud: kohtumise pidid vahele jätma eelmises mängus väljakul punase kaardi saanud Karel Kübar ja riietusruumis vastasega rüselemise eest kahemängulise keelu teeninud Rainer

Peips, meeskonna põhiväravavaht Karl-Romet Nõmm viibis Eesti U17-koondisega Gruusias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles