Mulgi maraton koondub koos sõpradega uue mütsi alla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi enam kui viie kuu pärast tuleb 15. Mulgi rattamaraton. Ehkki tänavu ei kuulu see enam «Estonian Cupi» sarja, pole märkimisväärseid muudatusi korralduses ette näha.
Veidi enam kui viie kuu pärast tuleb 15. Mulgi rattamaraton. Ehkki tänavu ei kuulu see enam «Estonian Cupi» sarja, pole märkimisväärseid muudatusi korralduses ette näha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuleval kevadel väikse tähtpäevani jõudev Mulgi rattamaraton on võtnud koos kuue varem «Estonia Cupi» sarja kuulunud maratoniga nõuks algatada eeloleval hooajal uus maratonisari «MTBest».

Viljandi rattaklubi president Veiko Šmidt ei teinud saladust, et senise sarja peakorraldajate nõudmised ja tingimused kasvasid aasta-aastalt ning need polnud klubile enam vastuvõetavad. «See polnud ainult meie probleem. Uue sarjaga on liitunud seitse pika traditsiooniga võistluse organisaatorit ja eks põhjused ole samad,» rääkis ta.

Varem maastikumaratonide sarja ohjanud mittetulundusühinguga Pro Jalgratturite Klubi tekkinud lahkhelidest Šmidtil suurt kõnelda polnud. ««Estonian Cupi» korraldajate filosoofia on lihtsalt meie omast väga erinev. Nemad näevad sarjas maratone, meie aga maratone, millest saab sari,» lausus ta. «Teisalt sai meil siduv kokkulepe möödunud hooajaga läbi ja ega meile otseselt uut koostööpakkumist tehtudki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles