Õpetaja tapmise eest on kinni peetud Vahur

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünlad koolimaja ees
Leinaküünlad koolimaja ees Foto: Margus Ansu

Paalalinna koolis esmaspäeval õpetaja mahalaskmises kahtlustatava koolipoisi Vahuri võimalik vahistamine selgub teisipäeval, kirjutab BNS. Praegu on noormees kinnipeetud ning veedab öö politsei arestikambris.

Prokurör ja uurijad tegelevad praegu juhtunuga seotud isikute ülekuulamisega, et selgitada välja nooruki motiivid ning see, kuidas relv tema kätte sattus.

Politsei sai tulistamisest teate kell 13.55, kui selgus, et 15-aastane poiss haaras koolitunni ajal tulirelva ja tulistas 56-aastast õpetajat, saksa keelt õpetanud teenekat pedagoogi Ene Sarapit.

Esialgsetel andmetel oli tegemist poisi isale kuuluva seadusliku revolvriga ning sellest sooritati klassiruumis mitu lasku. Õpetaja suri saadud vigastustesse sündmuskohal

Juhtumi uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel. Uurimist viib läbi Lõuna prefektuur ja juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles