Anu Ennok alustas Soomes edukalt hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Salon Viesti koosseisus Soome võrkpalli meistrikulla teeninud viljandlanna Anu Ennok on koduklubis hooaega suurepäraselt alustanud.
Mullu Salon Viesti koosseisus Soome võrkpalli meistrikulla teeninud viljandlanna Anu Ennok on koduklubis hooaega suurepäraselt alustanud. Foto: Erakogu

Soome naiste võrkpalliliigas tiitlikaitsja Salon Viesti rivistuses teist hooaega alustanud viljandlanna Anu Ennok on seni peetud mängudes näidanud suurepärast vormi ja kerkinud võistkonna suurimaks punktitoojaks.

Ennok ütles portaalile Volley.ee, et suurima punktitooja staatus on mõnevõrra üllatavgi, sest naiskonnaga liitunud ukrainlasest diagonaalründaja saab kohtumistel väga palju tõsteid. «Samas olen sidemängijaga teist aastat koos ja raskemaid palle usaldab ta ikka mulle, seega ei nurise ma oma rünnakukoormuse üle.»

19. oktoobril alistas Viesti 3:2 Rovaniemi WoVo, kaotades selle napi võiduga esimese tabelipunkti. Viesti jäi 0:2 tagaajajaks ja esimene üllatuskaotus oli lähedal. Siis aga suutis ta oma mängu toimima saada ja järjekordse võidu tabelisse kirjutada. Kogu kohtumise platsil viibinud Anu Ennok kogus parimana 22 punkti, realiseerides 45 tõstest punktiks 20, ühe punkti lisas ta bloki ja ühe ässpallinguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles