Meestel on pureda väga kõva pähkel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Kävali alistamine Eesti karikavõistluste esimeses ringis ei valmistanud Viljandi HC meeskonnale erilist raskust: kahe mängu kokkuvõttes teenis ta 67:34 võidu. Laupäeval Viljandis peetud kohtumisel viskas võõrustajate joonemängija Kristjan Koovit (palliga) neli väravat.
Valga Kävali alistamine Eesti karikavõistluste esimeses ringis ei valmistanud Viljandi HC meeskonnale erilist raskust: kahe mängu kokkuvõttes teenis ta 67:34 võidu. Laupäeval Viljandis peetud kohtumisel viskas võõrustajate joonemängija Kristjan Koovit (palliga) neli väravat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipalli karikavõistluste kahes mängus näiliselt kergelt ja suure ülekaaluga Valga Kävali alistanud Viljandi HC meeskonnal on järgmisena pureda kõvem pähkel, kui ta kohtub mulluse karikavõitja ja valitseva meistri HC Kehra / Horizon Pulp&Paperiga.

Pole kahtlust, et viljandlased igatsevad hirmsasti end karikasarja järgmisestki ringist läbi rammida – peetakse ju tänavune lõppvaatus detsembris nelja tugevama meeskonna turniirina Viljandis.

Viljandi HC treener Marko Koks nentis, et Valga Kävali alistasid nad probleemideta, kuid mitte päris sellise mänguga, nagu tema oleks oodanud. «Kui me viskame joone pealt üheteistkümnest korrast kuus mööda, on asi jama,» lausus ta. Treeneri sõnul ei või mehed väljakul endale sellist hooletust lubada, ükskõik kes neil ka vastas poleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles