Suurvõit ootab omanikku

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure võidu tõi Viking Lotto mäng.
Suure võidu tõi Viking Lotto mäng. Foto: Marko Saarm

Õnneliku valiku teinud inimene, kes võitis 15. oktoobri õhtul Viking Lotto piletiga 135 069 eurot 70 senti, pole oma rahale veel järele läinud.

Eesti Loto vanemkontrolör Stina Raudsik teatas nädala viimasel tööpäeval, et võitja pole endast ka teada andnud.

Tegu on Viljandimaalt ostetud lotopiletite suuruselt kolmas võiduga. Kes ei soovi, ei pea võidu vormistamisega muidugi kiirustama – aega on selleks tavapäraselt 90 päeva.

Raudsik ütles, et kõnealune pilet osteti 11. oktoobril Viljandist Leola kauplusest. Rõõmustava tulemuse andis 5+1 võidutasand ehk õigesti oli ära arvatud viis põhinumbrit ja üks lisanumber. Õnneseen oli lunastanud ühe mänguväljaga pileti üheks loosimiseks, numbrid  valis lotomasin.

Viljandimaalt ostetud lotopiletite kõigi aegade suurim võit on 313 795 eurot 26 senti. Selle võitis keskealine viljandlanna 2012. aasta 26. detsembril Viking Lottoga.

Eesti lotomängu ajaloo suurim võit on aga 768 713 eurot 16 senti. See kukkus mängijale sülle 2013. aasta 20. märtsil Viking Lottoga. Pilet osteti Eesti Loto koduleheküljelt ning võit läks Harjumaale noore pereisa kätte.

Vahel juhtub, et suur võit jääb aga välja võtmata. Eesti Loto andmeil oli suurim säärane omanikuta jäänud võit 155 395 eurot 44 senti. See loositi 2012. aasta 8. augustil Bingo loto piletile, mis oli ostetud samal päeval Haapsalu R-kioskist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles