Spinningupildujad selgitavad järvel Eesti koondist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse Viljandi järvel spinninguga kalapüügivõistlust.
Pühapäeval peetakse Viljandi järvel spinninguga kalapüügivõistlust. Foto: Madis Luik

Pühapäeval peetakse Viljandi järvel spinninguga kalapüügivõistlust. See on esimene osa viieetapilisest mõõduvõtust, millega selgitatakse välja need mehed, kes aasta pärast Viljandi järvel peetavatel maailmameistrivõistlustel Eestit esindama hakkavad.

Võistlus peetakse Viljandi järvel kaheliikmelistele paatkondadele ning paremuse määrab püütud kalade kogupikkus. Korraldajate sõnul kehtivad mõõduvõtul kõik kalapüügieeskirjad, mis tähendab seda, et osalejatel peab olema kehtiv  harrastuskalastaja püügiõigus.

Võistlejad tohivad püüda vaid paadist ning kasutada ainult heitetehnikat, trollida ehk peibutist paadi järel vedada pole lubatud. Samuti näeb võistlusjuhend ette püüki ainult tehissööda ehk landiga.

Osalejate registreerimine algab Viljandi rannas pühapäeval kell 8 ning kestab ühe tunni. Võistlusaeg järvel on kella 9.30–15.30.

Võistluse juhendiga saab tutvuda internetis kalale.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles