Väike ärimaja püsib teist aastat tühjana

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni keskus on tühjalt seisnud rohkem kui poolteist aastat ning uusi rentnikke ei paista. Sel sajandil ehitatud kaubamaja kõrval on paarisaja aasta vanune aadlipreilide pansionaat, milles pole elu olnud juba üle kümne aasta ning ka tulevik ei tundu lootustandev.
Jakobsoni keskus on tühjalt seisnud rohkem kui poolteist aastat ning uusi rentnikke ei paista. Sel sajandil ehitatud kaubamaja kõrval on paarisaja aasta vanune aadlipreilide pansionaat, milles pole elu olnud juba üle kümne aasta ning ka tulevik ei tundu lootustandev. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi äritsoonis kasutuseta seisva Jakobsoni keskuse omanik sai alles reedel teada, et keegi on nädala hakul tema maja aknaid lõhkunud, sest hoone on juba poolteist aastat tühi püsinud ja omanik on kaugel.

«Üritame seda rendile anda, aga praegu ühtegi konkreetset pakkumist ei ole,» rääkis Jakobsoni tänava ääres asuva endise ostukeskuse omaniku, osaühingu Sabakonn juht Arne Veske. Ta tunnistas, et praegu pole selget plaani, mis majast edasi saab, kuid ta ei muretse sellepärast.

Nõudlust ei ole

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles