Viljandi auto viidi külma eest sooja Pärnusse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Falck Autoabi töötaja Maido Vanatoa tuli Viljandisse järele Audile, mis külma tõttu seisma oli jäänud. Auto pukseeriti Pärnusse, kus see esindusse soojenema jäeti.
Pärnu Falck Autoabi töötaja Maido Vanatoa tuli Viljandisse järele Audile, mis külma tõttu seisma oli jäänud. Auto pukseeriti Pärnusse, kus see esindusse soojenema jäeti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile ja üleeile oli puksiirabil ja autoesindustel kuhjaga tööd, sest külm oli rivist välja viinud hulga diiselmootoriga sõidukeid, mille paagis oli veel suvist kütust.

«Praegu lähen Tõrvasse, toon sealt auto Viljandisse. Üks ootab Viljandis, aga sellega ei ole nii kiire,» kirjeldas eile pärastlõunal oma tööplaani osaühingu Teemu Äri puksiirabi juht Priit Kivilaan.

Neljapäeval pukseeriti kaheksat seisma jäänud autot, millest enamik oli diiselmootoriga. «Lõpetasin kella ühe ajal öösel ning viimast autot käisin ära toomas Jõgevalt,» märkis Kivilaan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles