Viljandlased naasid jäisele võitlustandrile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HK Viljandi meeskond osaleb taas Tartu lahtistel meistrivõistlustel ja on seal juba ka ühe mängu pidanud. Pilt on tehtud tunamulluselt hooajalt.
HK Viljandi meeskond osaleb taas Tartu lahtistel meistrivõistlustel ja on seal juba ka ühe mängu pidanud. Pilt on tehtud tunamulluselt hooajalt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi hokiklubi mehed on leidnud endas uuesti mehisust ja tahet ühendada jõud ning Lõuna-Eesti hokiliigas konkurentide jalgealune jäisel areenil kuumaks kütta.

Mitu aastat on Viljandi jäähokimängijad löönud kaasa Tartu lahtistel meistrivõistlustel, mida ka Lõuna-Eesti hokiliigaks nimetatakse. Pärast aastast pausi teeb siinne hokiklubi taas selles seltskonnas kaasa.

Viljandi klubi juht Reikko Jents kinnitas, et 25 mängijaga meeskond on liigasse üles antud ning esimene mängki on viljandlastel seljataga. Üle-eelmisel neljapäeval olid nad ülikoolilinnas vastamisi Tartu Rockiga, milles juhatavad vägesid endised korvpalliässad Tanel Tein ja Toomas Liivak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles