Hommikune tööleminek päädis pöidlaluu murruga

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildile on jäädvustatud hetk enne seda, kui Marje Tikko Köleri pargi kaudu tööle tööle minnes jalgupidi nööri takerdus. Tulemuseks oli murdunud pöidlaluu.
Pildile on jäädvustatud hetk enne seda, kui Marje Tikko Köleri pargi kaudu tööle tööle minnes jalgupidi nööri takerdus. Tulemuseks oli murdunud pöidlaluu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeva hommikul tööle minema hakates ei oleks viljandlanna Marje Tikko osanud arvata, et murrab Köleri pargis parema käe pöidlaluu ning peab neli nädalat kipsis pöidlaga igapäevatoimetusi tegema. Paraku nii aga just läks.

«Läksin tööle ja vaatasin, et Köleri pargis on ilus kordatehtud tee. Kõndisin mööda seda ja kukkusin. Murdsin pöidla, väänasin hüppeliigest ja tõmbasin reie ära,» rääkis Tikko. «Vedas, et mul olid jalas teksad, mitte sukkpüksid, muidu oleks põlv ka lõhki olnud.»

Esiotsa ei saanud Tikko aru, kuidas kukkumine juhtuda võis, kuid peagi märkas ta, et pargis, kus käivad veel rekonstrueerimistööd, oli värskel kõnniteel üks sillutuskivi ja risti üle tee jooksis umbes 10 sentimeetri kõrgusel maapinnast müürinöör. «Ja seda ei olnud üldse näha. Eks ma läksin, sest mingit märki ei paistnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles