101 eluaasta saladus on jahe söök

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna oma 101. sünnipäeva pidaval Selma Varblasel jätkub töötahet. Nii koorib ta näiteks kogu perele kartuleid. Kui Sakala fotograaf palus tal selle töö pildile jäädvustamiseks ette võtta, reetis muidu tasase vanaproua huumorimeelt muie, mis ta huulile saabus.
Täna oma 101. sünnipäeva pidaval Selma Varblasel jätkub töötahet. Nii koorib ta näiteks kogu perele kartuleid. Kui Sakala fotograaf palus tal selle töö pildile jäädvustamiseks ette võtta, reetis muidu tasase vanaproua huumorimeelt muie, mis ta huulile saabus. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Juba lähetegi ära?» päris Selma Varblane, kui Sakala paar päeva enne tema 101. sünnipäeva külas käis.

Tulevase sünnipäevalapse kõrvale end lähemale kallutades ja häält kõvendades sai talle veel kord head sünnipäevaootust soovida, sest enne õiget päeva õnne ei soovita.

Tähtpäevalise küsimus oli aga väga asjakohane, sest alles ju läks lõbusaks, kui fotograaf palus tal näidata, kuidas kogu perele kartulite koorimine välja näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles