Superfinaal andis kaks kõrget kohta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi juunior Kristjan Johanson võitis tänavu oma vanuseklassis sügiskrosside sarja ning teenis laupäeval Nuustakul sõidetud superfinaalis teise koha.
Viljandi rattaklubi juunior Kristjan Johanson võitis tänavu oma vanuseklassis sügiskrosside sarja ning teenis laupäeval Nuustakul sõidetud superfinaalis teise koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgratturite sügiskrosside sarjas mehi kiusanud Viljandi klubi juunior Kristjan Johanson pidas laupäeval Otepääl sõidetud superfinaalis riigi tugevamate seltskonna survele peaaegu lõpuni vastu, teist kohta hindas noormees  õnnestumiseks.

Rattahooaja viimase võistlusena sõideti sügiskrossi karikasarja superfinaal Otepää karmide tõusude ja laskumistega Apteekrimäe nõlvadel kulgenud kahekilomeetrisel rajal.

Võistlus peeti etteandesõiduna, kus ühises mõõduvõtus lähetati kõigepealt rajale M-16 klassi noormehed, poolteise minuti pärast meesjuuniorid, kellest omakorda kaks minutit hiljem pääsesid nooremaid jälitama U-23 ja meeste eliitklassi ratturid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles