Käsipallurid libisesid mängust kerge võiduga läbi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Varik (paremal).
Ott Varik (paremal). Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond teenis kolmapäeval kodusaalis näiliselt kerge ja numbriliselt veenva võidu Tapa meeskonna üle.

Puhtalt kodumeeskonna dikteerimisel kulgenud vastasseisu avapoolaeg lõppes 16:7 ning kogu kohtumine 34:19.

Viljandi meeskonna resultatiivsem oli taas välejalgne Ott Varik kaheksa tabamusega. Viis väravat  lisasid Kristjan Koovit, Mikk Varik ja Karl Roosna. Külalistest oli suurim väravaviskaja kuuel korral skoori teinud Mihkel Koppelmann.

Viljandi HC meeskonnale oli see Eesti meistrivõistluste viies järjestikune võit, põhiturniiri esimeses ringis seisavad liiga turniiritabeli liidril ees veel mängud Kehra ja Põlva esindusega.

Eeloleval laupäeval kell 16 on viljandlastel kodupubliku ees mäng Eesti karikavõistluste avaringis Valga Kävaliga ning päev hiljem on meeskonnad korduskohtumiseks väljakul piirilinnas. Võitja, kes selgub kahe mängu kokkuvõttes, läheb karikavõistluste veerandfinaalis kokku HC Kehraga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles