Treener: meil läheb väga keeruliseks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Tuleviku meeskonna peatreener Aivar Lillevere oli meistriliiga viimast mängu kommenteerides sõnadega ettevaatlik, kuid õigusemõistja tegevus jäi temalegi mõistatuseks. «Sisuliselt väljus mäng vilemehe kontrolli alt,» möönis treener.

Samas leidis Lillevere, et hea tasemega mängumeest eristab profist oskus kohtuniku otsustest sõltumatult oma sooritusele keskenduda ning jätta emotsioonid sealjuures tagaplaanile. «Selles osas ei käitunud meie ega vastanegi kuigi mõistlikult,» lisas ta.

Lillevere sõnul olid just emotsioonid need, millest mängumehed end väljakul ja pärast staadionihooneski mõjutada lasid. Jutud sellest, justkui oleks pärast kohtumist staadionimajas läinud Kalju ja Tuleviku meeste vahel kähmluseks, lükkas Lillevere aga kindlalt ümber. «Sõnavahetus oli tõesti, aga mingit kaklust aset ei leidnud,» kinnitas Viljandi meeskonna treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles