Kütus ees, võileib taga

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kai Realo tähelepaneku järgi on Eestis esindatud tanklaketid hakanud nagu Statoilgi autokütuse müümise kõrval üha enam teeliste toitlustamisele rõhku panema.
Kai Realo tähelepaneku järgi on Eestis esindatud tanklaketid hakanud nagu Statoilgi autokütuse müümise kõrval üha enam teeliste toitlustamisele rõhku panema. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aktsiaseltsi Statoil Fuel & Retail Eesti peadirektor Kai Realo käis eelmisel nädalal Viljandi Endla tänava teenindusjaamas töövarjuks. Kabanossi grillimise ja sigaretipakkide rittasättimise vahel Sakala usutlusele vastates möönis ta, et autokütuse müüjate vaheline konkurents on Eestis väga terav ning muutub üha teravamaks.

Viljandi linnavalitsus väljastas hiljuti projekteerimistingimused Statoili Männimäe jaama laiendamiseks. Kai Realo, mis teil seal täpsemalt plaanis on?

Ma ei ole sada protsenti kindel, mis aastal me seda laiendama hakkame. Harilikult võtame projekteerimistingimused teatud ajavaruga välja, sest iga omavalitsuse puhul on olud erinevad. Aga tõsi on see, et Männimäe jaamas kuulub meie omandisse üsna suur osa majast, kuid kasutusel on sellest vähe. Tahame laiendada müügisaali nende pindade arvelt, mida praegu kasutatakse lao- ja tagaruumidena. Näeme, et klientide jaoks on ruum muutunud tähtsaks ning paljud teelolijad vajavad võimalust korraks maha istuda. Männimäel me ei saa seda praegu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles