Viljandlase 17 väravat Audentest kaotusest ei päästnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Elmo Riig

Tallinna Audentese spordigümnaasiumis õppiv Viljandi käsipalliklubi kasvandik Karl Toom pildus teisipäeval Audentese spordiklubi vormi kandes Eesti meistrivõistluste kohtumisel  HC Viimsi / Tööriistamarketi väravasse 17 palli ning pälvis sellega tunnustust ka viimsilaste juhendajalt Ain Pinnonenilt.

«Lasime Toomel liiga palju väravaid visata. Tore, et neil on tegijaid mehi võtta,» lausus Pinnonen, kes HC Viimsi viienda vooru kohtumises Audentese vastu siiski 41:31 võidule tüüris.

Kuigi Karl Toom on Eesti meistriliigas kirjas Viljandi HC rivistuses, osaleb ta, nagu veel mitu Audentese spordigümnaasiumis õppivat käsipallurit, kahes meistriliiga meeskonnas. Kasvatajaklubide ja Audentese vahelisel kokkuleppel on mängijatel kohustus esindada tiitlivõistlustel koduklubi, ent võimaluse korral teevad nad kaasa ka Audentese rivistuses.

Teisipäeval Eesti käsipallimeistrivõistluste viienda vooru kahes esimeses vastasseisus olid lisaks eespool nimetatud võistkondadele vastamisi Aruküla ja Valga Käval. Selles vastasseisus avas seisuga 32:24 oma võitude konto Aruküla esindus.

Viljandi HC peab viienda vooru mängu täna kell 19 Viljandi spordihoones SK Tapa meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles