Kesklinna parkide hooldustööd on lõpusirgel

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile käis raekojaesistel pargiteedel tihe sagimine. Kiviplaatide vahele puistati liiva ning Hiire tänava servadesse veetud rihtimisnöörid ja teeotsal seisev kopp andsid märku ees ootavast pindamisest.

Töid tegeva osaühingu Kivipartner projektijuht Rivo Kaju kinnitas Sakalale, et kõik on läinud plaanipäraselt ja tõrgeteta. «Kõik on kenasti graafikus. Kõniteede ja äärekivide paigaldustööd on põhimõtteliselt lõpetatud. Novembri alguseks peaks ka valgustid püsti saama ning kevadesse jäävad vaid istutustööd,» sõnas Kaju.

Mullase vaona torkab möödujaile silma veel raekoja platsi ja Köleri parki poolitav Hiire tänava jalgtee. «Tõepoolest, see ootab veel graniitsõelmetega katmist,» nentis Kaju ning täiendas, et sellele teelõigule kivikatet kavandatud polnudki. «Plaani kohaselt peaks novembri keskpaigaks kõik valmis olema. Selliseid töid, mis ilmast sõltuks, enam jäänud pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles