Mõisaküla maksis Viljandi lauluväljaku tasu ära

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla on oma panus Viljandi lauluväljaku rajamisse nüüdseks andnud.
Mõisaküla on oma panus Viljandi lauluväljaku rajamisse nüüdseks andnud. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus eksis, kui teatas, et neli omavalitsust on jätnud linnale omavalitsuste liidus kokkulepitud lauluväljaku ehituse raha maksmata, sest Mõisaküla tasus enda osa septembris.

Mõisaküla linn pidi maksma kahe aasta jooksul kokku 4156 eurot. Mullu tasuti ettenähtud 2078 eurot kohe aasta algul. Aasta teisel poolel sai aga Mõisaküla linnapea Ervin Tamberg ühel omavalitsusjuhtide kogunemisel aru, et teist osamakset polegi enam vaja tasuda.

Nüüdseks aasta aeg ametis olnud uus Viljandi linnavalitsus kinnitas aga, et sellist teadet pole Viljandist kindlasti välja saadetud ning lisati, et Mõisaküla 2078 euro suurust panust oodatakse endiselt.

Mõisaküla tasus oma osa septembris ning Viljandi linnavalitsus palub vabandust valeinfo edastamise eest.

Sakala kirjutas kolmapäeva linnavalitsuse andmetele tuginedes, et neljal omavalitsusel on lauluväljaku ehituse aitamise eest linnale tasumata kukku ligi 50 000 eurot. Abja ja Karksi vald otsustasid kohe, et ei aita Viljandit lauluväljaku ehitamisel ning Suure-Jaani tasus esimesel aastal poole kokkulepitud summast ning tänavu enam raha üle ei kandnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles