Küttepuude müüjad imevad näppu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Pärkma meel on üsna mõru, sest küttepuude hind on madal ja nõudlus väga väike. Kui eelmistel aastatel oli ta oma kaubaga tihti Viljandi turuplatsil, siis nüüd ei näe ta seal passimisel enam mõtet, sest huvilisi ei ole.
Viljar Pärkma meel on üsna mõru, sest küttepuude hind on madal ja nõudlus väga väike. Kui eelmistel aastatel oli ta oma kaubaga tihti Viljandi turuplatsil, siis nüüd ei näe ta seal passimisel enam mõtet, sest huvilisi ei ole. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandimaal küttepuid pakkuvad müüjad trotsivad kesist müügiedu, juba 16 aastat selle äriga tegelnud Viljar Pärkma mõlgutab aga koguni loobumismõtteid.

«Kehvasti läheb. Mitte midagi ei osteta. Rahvas vist arvab, et talve ei tulegi,» ohkas Viljar Pärkma. Tema meelest on hinnad üsna madalad: märgade puude ruumimeeter maksab 25 ja kuivade oma 32 eurot.

Inimesed on vaesed

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles